top of page
Yazarın fotoğrafıaschente always

Cihazınızı satarken sizden herhangi bir garanti talep etmiyoruz

Cihazınızı satarken sizden herhangi bir garanti talep etmiyoruz. Ancak, cihazınızın durumuyla ilgili önemli bir ayrıntı, satış sürecini ve fiyatlandırmayı etkileyebilir. Eğer bilgisayarınızda bir sorun, kusur ya da performans düşüklüğü varsa, bu durum cihaz kabulü sırasında uzman ekibimiz tarafından tespit edilebilir. Bu tür durumlar, size ilk aşamada verdiğimiz fiyat teklifini değiştirebilir.


Bilgisayarın fiziki durumu, donanımındaki sorunlar veya yazılım problemleri gibi unsurlar, fiyatı doğrudan etkileyen faktörlerdir. Bu nedenle, bilgisayarınızın gerçek durumu hakkında şeffaf bilgi vermeniz bizim için çok önemli. Önceden paylaşmadığınız bir kusur, testlerimiz sırasında ortaya çıktığında, fiyat teklifinde değişiklik yapılması gerekebilir.


Dolayısıyla, bilgisayarınızı satmadan önce eğer bilinen bir sorun varsa bunu paylaşmanız, işlemlerin sorunsuz ilerlemesi ve size en adil fiyatı verebilmemiz açısından oldukça faydalıdır. Bizim için önemli olan, cihazın gerçek durumu doğrultusunda karşılıklı güvene dayalı bir ticaret gerçekleştirmektir. Bu sayede hem siz, hem biz süreçten memnun kalırız ve işlemler daha hızlı sonuçlanır.

Cihazınızı satarken sizden herhangi bir garanti talep etmiyoruz
Cihazınızı satarken sizden herhangi bir garanti talep etmiyoruz

0 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page